Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022

Yoga - Body relief

Την Τρίτη 1 Νοεμβρίου και κάθε Τρίτη από τις 6 έως τις 7μμ νέο τμήμα Yoga-Body relief. Η εκπαιδεύτρια κ. Ελισάβετ Μπενάκη αναφέρει: "Η περιτονία είναι ένας ιστός που καλύπτει και συνδέει όλο μας το σώμα. Όταν μάθαινα για την περιτονία και πώς επηρεάζει τη στάση στο σώμα μας, την φαντάστηκα σαν ένα σεντόνι απλωμένο στο πάτωμα. Πιάνοντας ένα μέρος του και τραβώντας το, μπορώ να δω καθαρά τις πτυχές που απλώνονται από αυτό το σημείο. Με τον ίδιο τρόπο η ένταση στο πλέγμα της περιτονίας επηρεάζει το σώμα μας σε τρισδιάστατο επίπεδο. Ένας περιορισμός στα πόδια ή στα ισχία μπορεί να έχει ένα ενοχλητικό περιοριστικό αποτέλεσμα μέχρι το αυχένα μας!

Η yoga - body relief σαν στόχο έχει να βοηθήσει σε αυτό το‘σιδέρωμα’ της περιτονίας με απότερο σκοπό την διόρθωση της στάσης του σώματος και την διατήρηση της υγείας του. Μέσα από τα μαθήματα θα δημιουργήσουμε χώρο και ευελιξία στο σώμα μας και θα δώσουμε δύναμη στη φυσική μας μορφή, κάτι που μπορεί επίσης να βοηθήσει και στην αλλαγή της συμπεριφοράς μας. Εμπιστευτείτε το σώμα σας. 

Πάρτε την υγεία στα χέρια σας με τη Yoga - body relief με έναν ήπιο και φροντιστικό τρόπο, για την αυτοίαση και διατήρηση της φυσικής και συναισθηματικής σας κατάστασης." 
Περισσότερες πληροφορίες για απορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 6994886869, στο e-mail elisavetb1@yahoo.gr και στις σελίδες: https://www.facebook.com/profile.php?id=100067332367226 https://www.facebook.com/profile.php?id=100033775489100

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου