Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022

Qi gong

 Από την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου και κάθε Πέμπτη 6-7μμ νέο τμήμα Qigong

Ο εκπαιδευτής κος Μιχάλης Παπαδογιάννης αναφέρει:

"Το Νοέμβριο θα ξεκινήσει ένας νέος κύκλος μαθημάτων με σκοπό την ευεξία και την επίγνωση της σωματικής μας κατάστασης μέσα από απλές φόρμες του Qigong.Το Qigong είναι ένα ολιστικό σύστημα συντονισμένης στάσης σώματος και κίνησης, αναπνοής και διαλογισμού. που χρησιμοποιείται για σκοπούς υγείας, πνευματικότητας και κατάρτισης πολεμικών τεχνών Χρησιμοποιούμε αργές και μαλακές κινήσεις και με την βοήθεια της αναπνοής μας κατευθύνουμε με πρόθεση την ενέργειά μας προς τα σημεία του σώματος όπου υπάρχει ανάγκη. Έτσι σιγά σιγά αποκτάμε επίγνωση του σώματος μας για τη κατάστασή του και το βοηθάμε στην αυτοθεραπεία του.Αυτή η διαδικασία βελτιώνει την ομαλή κίνηση των μελών του σώματος μας και ανακουφίζει από την ένταση και το στρες.

Βοηθάει στην αντιμετώπιση απότομων αλλαγών όπως σε περιπτώσεις πανικού και μειώνει τον πόνο ειδικά σε όσους έχουν προβλήματα με αρθρίτιδες.

Αποσυμφορίζει το σώμα από τα αρνητικά συναισθήματα μέσω της δημιουργίας του παρατηρητή.

Επιβραδύνει την γήρανση και αυξάνει τη μακροζωία μέσω του τρόπου εξάσκησης.

Βοηθάει στην ανάπτυξη πνευματικών ικανοτήτων και αυξάνει τα ενεργειακά επίπεδα του ανθρώπου επιφέροντας μεγαλύτερες θεραπευτικές ικανότητες σε σωματικό, συναισθηματικό και ψυχικό επίπεδο"

Περισσότερες πληροφορίες για απορίες - μέρες - ώρες— χώροι διεξαγωγής,  μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο  6972988644, στο e-mail promomiel@gmail.com και στη σελίδα μας: (1) Σώμα σε κίνηση - Νους σε αρμονία / Body in motion - Mind in harmony. | Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου