Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΟΙΓΜΑΤΟΣ 2024-25


Το Στέκι των καθηγητών σάς περιμένει στον όμορφο και φιλόξενο χώρο του, Ηλιακάκη16 στη Δυτική πλευρά του κήπου, από Δευτέρα ως και Παρασκευή από τις 6μμ,  για να συμμετάσχετε στις ομάδες που διοργανώνουμε, να παρακολουθήσετε ταινίες στην κινηματογραφική λέσχη μας,  ή απλά να απολαύσετε τον καφέ ή το ποτό σας.

Όλες οι ομάδες διοργανώνονται από εθελοντές, χωρίς κανένα οικονομικό όφελος για τους ίδιους. Το Στέκι των καθηγητών είναι μια μη κερδοσκοπική αυτοδιαχειριζόμενη δομή των καθηγητών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ρεθύμνου. Όλα τα έσοδα, από τις συμβολικές συνδρομές των μελών και του κυλικείου, χρησιμοποιούνται για τη κάλυψη μέρους των πάγιων εξόδων (ενοίκιο χώρου, θέρμανση, ηλεκτρικό, νερό, καθαρισμός και συντήρηση).

Για να γραφτείτε σε όποιες ομάδες επιθυμείτε, ελάτε στο Στέκι να συμπληρώσετε το όνομά σας στις λίστες των ομάδων που θα είναι αναρτημένες στον πίνακα ανακοινώσεων. Η συμμετοχή είναι 20€ το τετράμηνο για να παρακολουθείτε όσες ομάδες θέλετε. Το Στέκι θα ανοίξει τη Δευτέρα στις 30 Σεπτεμβρίου.

 Τις ομάδες και το πρόγραμμα για φέτος μπορείτε να τα δείτε στις  σελίδες μας:

Με χαρά σας περιμένουμε να γνωριστούμε, να συζητήσουμε, 
να ψυχαγωγηθούμε και να περάσουμε όμορφα και δημιουργικά.

Όποιος/α  επιθυμεί να προσφέρει αφιλοκερδώς στο Στέκι, κάνοντας βάρδια, μπορεί να συμπληρώσει τη φόρμα συμμετοχής στις βάρδιες: https://forms.gle/WTM3Xm7261TP1ewN9

Όποιος/α  επιθυμεί να οργανώσει τη δική του ομάδα, μπορεί να επικοινωνήσει με τη διαχειριστική ομάδα του Στεκιού στο email:  steki.rethymno@gmail.com

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΒΑΡΔΙΕΣ

 ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΒΑΡΔΙΕΣ

Το Στέκι λειτουργεί καθημερινές 6 -10 μμ χάρη στην εθελοντική προσφορά όσων κάνουν βάρδια στον χώρο. Ζητάμε τον χρόνο σας μια φορά τον μήνα για να κρατήσουμε το Στέκι ανοιχτό.

Παρακαλούμε όσοι θέλετε να βοηθήσετε συμπληρώστε τη φόρμα:

https://forms.gle/WTM3Xm7261TP1ewN9

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2024

1η ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

1η ΕΚΔΡΟΜΗ σε  ΑΡΚΑΔΙ-ΕΛΕΥΘΕΡΝΑ-ΜΑΡΓΑΡΙΤΕΣ την ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

** Η ΙΔΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ θα γίνει και την ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
η οποία έχει ΗΔΗ συμπληρώσει τις συμμετοχές.
Ξεκινούμε τις φετινές εκδρομές μας νωρίς με αφορμή την έκθεση έργων του Πικάσο στο μουσείο της Αρχαίας Ελεύθερνας, η οποία λήγει στις 20 του Οκτώβρη.


09.20  αναχώρηση έξω από τα ΚΤΕΛ (πούλμαν Ιάκωβος)
10.00- 11.30  επίσκεψη στη Μονή Αρκαδίου (Μοναστήρι και καφές)
12.00-13.30  περιήγηση στο μουσείο της Αρχαίας Ελεύθερνας που φιλοξενεί και την έκθεση 62  έργων του ΠΑΜΠΛΟ ΠΙΚΑΣΟ
13.40-15.30  φαγητό
16.00-17.15  επίσκεψη και βόλτα στις Μαργαρίτες με τα υπέροχα πήλινα...
18.00   άφιξη στο Ρέθυμνο


ΚΟΣΤΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ:   10€  για το πούλμαν

Για το μουσείο  θα πληρώσετε εκεί με τις διάφορες επιλογές σας (κάρτες ελευθέρας εισόδου δωρεάν, 65 και άνω 3€, κανονικό εισιτήριο 6€, πολυτεκνοι, κλπ, κλπ)


Με τη δήλωση συμμετοχής σας στο sarantinosgeorge@gmail.com ή στο 6974245439 αναφέρετε τα τηλεφωνα όσων δηλώνετε. Παρακαλώ να μην έχουμε κατά το δυνατόν ακυρώσεις.
Μίνιμουμ συμμετοχών για να γίνει η εκδρομή τα  38 ατομα έως τις 15/09.