Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2023

Πρόσκληση στο Στέκι


Από τις 23 Οκτωβρίου στον όμορφο και φιλόξενο χώρο μας, Ηλιακάκη 16 στη Δυτική πλευρά του κήπου, από Δευτέρα ως Παρασκευή και ώρες 18.00-22.00, με πληθώρα διαφορετικών τμημάτων – ομάδων και φέτος: Αγγλικά, Ισπανικά, Γαλλικά, Ελληνικά για ξένους, Ελληνική νοηματική γλώσσα (από 08 Ιανουαρίου), Αντιφασιστική ομάδα, Εκδρομική ομάδα, Φωτογραφική ομάδα, Λάτιν χοροί, Παραδοσιακοί χοροί, Χορωδία, Επιτραπέζια παιχνίδια, Δημιουργική γραφή, και φυσικά η Κινηματογραφική λέσχη μας με ταινίες από τον παγκόσμιο κινηματογράφο. Μπορείτε να συμμετάσχετε σε μια ή όλες τις ομάδες ή μπορείτε απλά να απολαύσετε τον καφέ ή το ποτό σας.

Όλα τα τμήματα ή ομάδες διοργανώνονται από εθελοντές συναδέλφους ή μη, χωρίς κανένα οικονομικό όφελος για τους ίδιους. Το Στέκι των Καθηγητών είναι μια μη κερδοσκοπική αυτοδιαχειριζόμενη δομή των καθηγητών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ρεθύμνου. Όλα τα έσοδα, από τις συμβολικές συνδρομές των μελών και του κυλικείου, χρησιμοποιούνται για τη κάλυψη μέρους των πάγιων εξόδων (ενοίκιο χώρου, θέρμανση, ηλεκτρικό, νερό, καθαρισμός και συντήρηση).

Όποιος/α συνάδελφος επιθυμεί να προσφέρει αφιλοκερδώς στο Στέκι, είτε οργανώνοντας τη δική του ομάδα, είτε κάνοντας βάρδια (καθημερινές 18:00-22:00), μπορεί να επικοινωνήσει με τη διαχειριστική ομάδα του Στεκιού.

Με χαρά σας περιμένουμε να γνωριστούμε, να συζητήσουμε, να ψυχαγωγηθούμε και να περάσουμε όμορφα και δημιουργικά.


Φόρμα συμμετοχής στις βάρδιες:
https://forms.gle/WTM3Xm7261TP1ewN9

Πρόγραμμα ομάδων:
https://steki-rethymno.blogspot.com/p/blog-page_16.html

Email: steki.rethymno@gmail.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου