Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΣΕ ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ

 ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ Δ.Σ. ΕΛΜΕΡ 

ΣΕ ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ 

ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ


Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Ρεθύμνου συγχαίρει τους νεοδιόριστους και αναπληρωτές συναδέλφους για την πρόσληψή τους και τους εύχεται μια δημιουργική χρονιά, στη διάρκεια της οποίας θα δώσουν πολλά στους μαθητές τους και θα πάρουν ακόμα περισσότερα από εκείνους.

Για πάρα πολλούς συναδέλφους η άφιξή τους στο Ρέθυμνο συνοδεύτηκε από αγωνία για το αν θα βρουν προσιτή και κατάλληλη στέγη και σε ποιο σχολείο τελικά θα τοποθετηθούν. Η αναντιστοιχία απολαβών και κόστους ζωής, η αβεβαιότητα στις υπηρεσιακές μεταβολές, το μη γνώριμο εργασιακό περιβάλλον, οι κεντρικές πολιτικές επιλογές κ.ά. εύλογα δημιουργούν συνθήκες άγχους και ανασφάλειας. Τα δικά μας φάρμακα είναι η αλληλεγγύη, η συλλογικότητα και η σωματειακή δράση.

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕΡ καλεί τους νεοδιόριστους και τους αναπληρωτές συναδέλφους σε μια πρώτη συνάντηση την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου, στις 20.00, στο Στέκι Καθηγητών Ρεθύμνου (Ηλιακάκη 16, στη δυτική πλευρά του Δημοτικού Κήπου). Εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να γνωριστούμε, να απαντήσουμε σε ερωτήσεις και να ανταλλάξουμε απόψεις.

Σας περιμένουμε!

Για το Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε.Ρ.

Ο Πρόεδρος 

Σουρουλής Χρήστος 

Ο Γεν. Γραμματέας

Αρσενάκης Αρσένιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου