Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022

Κάλεσμα στους σινεφίλ για συμμετοχή

Η Κινηματογραφική ομάδα του Στεκιού είναι μία τελείως ανοιχτή ομάδα (χωρίς εγγραφές) όπου μπορεί να συμμετέχει όποιος το επιθυμεί. Μπορεί να έρχεται να παρακολουθεί τις ταινίες που προβάλλονται χωρίς καμία υποχρέωση αντιτίμου ή συνδρομής (έκτος ίσως κάποια μπύρα, ποπ κορν ή άλλα συνοδευτικά των σινεφίλ....)

Η καθιερωμένη ημέρα προβολής είναι η Πέμπτη με επιλεγμένες ταινίες, πολλές από αυτές όχι τόσο γνωστές στην Ελλάδα και το ευρύ κοινό, από διάφορες χώρες του κόσμου.
 
Κάποιοι φίλοι της ομάδας έχουν εκφράσει την επιθυμία να γίνεται και κάτι παραπάνω από τις απλές προβολές ταινιών της Πέμπτης.

Υπάρχει λοιπόν η ιδέα για μία επιπλέον ημέρα με πιο ειδικές προβολές για σινεφίλ, όπως αφιερώματα σε σκηνοθέτες, χώρες, θεματικές, άλλα είδη (ντοκιμαντέρ, animation) κλπ.
Θα βρισκόμαστε πριν την ταινία για λίγη κουβεντούλα και θα διαμορφώνουμε όλοι μαζί τους κύκλους ταινιών, τις θεματικές και τα αφιερώματα.

Για να διαπιστωθεί αν υπάρχει ενδιαφέρον γι’ αυτήν την πιο ομαδική συμμετοχική πρόταση, έγινε η παρακάτω φόρμα:
https://forms.gle/99kAkwEk5cFfERph8

Είναι σημαντικό η φόρμα να συμπληρωθεί από όσο το δυνατόν περισσότερους.
Αυτή η δραστηριότητα του Στεκιού θα υλοποιηθεί ΜΟΝΟ ΑΝ υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον.
Μην ξεχνάτε ότι μπορεί να συμμετέχει όποιος το επιθυμεί!
Είναι μια ευκαιρία ώστε η κινηματογραφική ομάδα του Στεκιού να γίνει πιο ενεργή και να εμπλουτιστεί από φίλους που αγαπούν τον κινηματογράφο.

Κινηματογραφική Ομάδα Καθηγητών Ρεθύμνου
https://www.facebook.com/steki.cinema/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου