Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021

Κλειστό το Στέκι την Πέμπτη 25/11

* Την Πέμπτη 25/11 το Στέκι θα είναι κλειστό λόγω της Γενικής Συνέλευσης της ΕΛΜΕΡ

* Η ταινία που ήταν προγραμματισμένη για την Πέμπτη θα προβληθεί την Παρασκευή στις 21:00

===============================

Κάλεσμα σε έκτακτη Γ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Ρεθύμνου με θέμα: «Ο καθορισμός της στάσης του κλάδου και τα αγωνιστικά βήματα απέναντι στην αξιολόγηση» στις 25/11/2021.

Ενόψει της Γ.Σ. των Προέδρων των Ε.Λ.Μ.Ε. της χώρας το Σάββατο 27/11/2021 στην Αθήνα, το Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Ρεθύμνου καλεί τον κλάδο σε έκτακτη Γενική Συνέλευση την Πέμπτη 25/11, ώρα 18:30, στον προαύλιο χώρο του 3ου Γυμνασίου, με θέμα: «Ο καθορισμός της στάσης του κλάδου και τα αγωνιστικά βήματα απέναντι στην αξιολόγηση» για να αποφασίσουμε συλλογικά τη στάση μας. Σε περίπτωση που δεν το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες, η συνέλευση θα γίνει στο γυμναστήριο του 3ου Γυμνασίου, με όλα τα απαραίτητα μέτρα υγειονομικής προστασίας.

Η Γ.Σ. των Προέδρων συνεκλήθη καταστατικά από το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ κατόπιν γραπτού αιτήματος 36 ΕΛΜΕ (μίας εκ των οποίων η ΕΛΜΕ Ρεθύμνου), καθώς μετά την κήρυξη της απεργίας-αποχής ως παράνομης δεν υπάρχει σε κεντρικό επίπεδο καμία πρόταση για τη συνέχιση του αγώνα, κάτι που αποτελεί αίτημα της εκπαιδευτικής κοινότητας και στόχο των ΕΛΜΕ που ζήτησαν τη σύγκληση Γ.Σ. Προέδρων. Η μαζικότητα στη συνέλευση είναι επιβεβλημένη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου