Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010

Λογοτεχνική έκδοση καθηγητών Ρεθύμνου

Η Λογοτεχνική Ομάδα του Στεκιού καθηγητών και ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Ρεθύμνου ανακοινώνουν ότι προχωρούν στην έκδοση βιβλίου με ανθολογημένα κείμενα που έχουν συγγράψει καθηγητές που ζουν και εργάζονται στο νομό Ρεθύμνου. Τα κείμενα μπορούν να είναι ποιήματα ή πεζά. Τα πεζά, είτε πρόκειται για αυτοτελή διηγήματα είτε για αποσπάσματα από μεγαλύτερα έργα, καλό είναι να μη ξεπερνούν τις 5-6 δακτυλογραφημένες σελίδες. Κάθε συνάδελφος που θέλει να δημοσιευτούν κείμενά του μπορεί να επιλέξει 5-6 ποιήματα και 2-3 πεζά (αναλόγως της έκτασης) και είτε να τα στείλει ηλεκτρονικά σε ένα από τα παρακάτω μέηλ:
είτε να τα παραδώσει χειρόγραφα ή σε ψηφιακή μορφή (προτιμάται!) στο Στέκι καθηγητών (σε όποιον τυχόν έχει βάρδια). Εκτός από κείμενα, ευπρόσδεκτα είναι σκίτσα, ζωγραφιές και φωτογραφίες. Ως προθεσμία παράδοσης ορίζεται η 28η Φεβρουαρίου.

Πρόθεση της Λογοτεχνικής Ομάδας και του Συνδέσμου Φιλολόγων είναι κάποια από τα υπό δημοσίευση κείμενα να παρουσιαστούν σε λογοτεχνική βραδιά που θα οργανωθεί στις 21 Μαρτίου, Παγκόσμιας Ημέρας Ποίησης.

Εκτιμούμε πως η εν λόγω προσπάθεια θα αγκαλιαστεί τόσο από εκείνους που γράφουν όσο και από εκείνους που διαβάζουνε. Γιατί η τέχνη δεν είναι υπόθεση για λίγους και «ειδικούς».

Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Σιγαλού Ελένη, τηλ. 6947734449, 4ο Γυμνάσιο και με τον Σουρουλή Χρήστο, τηλ. 6946427261, ΕΠΑΛ Γαράζου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου