Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Ειδική εκδρομή την Κυριακή 1 Ιουνίου

Με αφορμή τη λειτουργία του Μουσείου Ηρακλείου με αίθουσες μινωικών ευρημάτων, αποδεχθήκαμε την ευγενική πρόταση του φιλόλογου-ξεναγού Βασίλη Τζουρά, για μια εξειδικευμένη (κουραστική) επίσκεψη- ξενάγηση στην Κνωσό και στα μινωικά ευρήματα στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου.

Η επίσκεψη αυτή απευθύνεται σε αυτούς που θέλουν πραγματικά να κουραστούν, παρακολουθώντας συνδυαστικά το Βασίλη στη περιήγησή του. Για αυτό παρακαλούμε να εγγραφούν μόνο αυτοί που θέλουν πραγματικά να έρθουν, αυτοί που θέτουν τη συγκεκριμένη επίσκεψη πάνω από ό,τι άλλο τους τύχει αυτή την ημέρα και να μη στερήσουν έτσι τη δυνατότητα σε άλλους να έλθουν. Θα πραγματοποιηθεί τη Κυριακή 1 Ιουνίου 2014.

Το πρόγραμμα έχει αναχώρηση 08.30 (για να μη ζεσταθούμε πολύ στη Κνωσό) από Ρέθυμνο, επίσκεψη στη Κνωσό, διάλλειμα ½ ώρας για καφέ και συνέχεια επίσκεψη στο Μουσείο Ηρακλείου. Μετά το τέλος της ξενάγησης θα γευματίσουμε σε ταβέρνα στο Γάζι.

Δηλώσεις συμμετοχών, όπως γνωρίζετε, στον Σαραντινό Γιώργο (κινητό 6974245439 - σταθερό 2831055282 - email sarantinosgeorge@gmail.com)

Από την εκδρομική ομάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου