Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Καλοκαιρινή εκδρομή του στεκιού σε Πήλιο-Σποράδες 4-13 Ιουλίου 2018


 Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΑΣ ΣΕ ΠΗΛΙΟ - ΣΠΟΡΑΔΕΣ 4-13/7/18
Διανυκτερεύσεις 7 (Βόλος 1-Αλόννησος 2- Σκόπελος 2-Βόλος 2)

Βόλος
Αλόννησος
  
4/7    ΤΕΤΑΡΤΗ    Αναχώρηση από το Ρέθυμνο για την Σούδα, επιβίβαση στο πλοίο.
5/7    ΠΕΜΠΤΗ    Αμέσως μετά την άφιξη μας στον Πειραιά, αναχωρούμε για τον Βόλο με στάση στον Σείριο. Πέντε χιλιόμετρα πριν τον Βόλο επισκεπτόμαστε τον νεολιθικό οικισμό του Διμηνιού έναν από τους παλαιότερους οικισμούς της Ευρώπης. Τακτοποιούμαστε στο ξενοδοχείο μας και το απόγευμα αρχίζουμε τις διαδρομές μας στα πανέμορφα χωριά του Πηλίου. Με παραθαλάσσια διαδρομή Αγρία-Λεχώνια-Γαζέα φτάνουμε για περιήγηση στις Μηλιές. Περνάμε από τα όμορφα χωριά Βυζίτσα, Πινακάτες, Αγ. Βλάσιο, Παλιόκαστρο επιστρέφοντας στον Βόλο για την πρώτη όμορφη νυκτερινή μας βόλτα στα τσιπουράδικα!!!!!

6/7    ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ    07.45 αναχώρηση για Αλόννησο,
άφιξη περίπου 12.15 στο Πατητήρι. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, φαγητό και πρώτη γνωριμία με την πόλη. Το απόγευμα ανηφορίζουμε μέχρι την Χώρα για την θέα και το περπάτημα στα γραφικά σοκάκια της....

7/7    ΣΑΒΒΑΤΟ    Αφού ενημερωθούμε με βίντεο και εικόνες στο κέντρο για τη φώκια Μονάχους-Μονάχους αναχωρούμε για τις δαντελένιες ακρογιαλιές της κατά σειρά, Βότση-Ρουσούμι-Χρυσή Μηλιά-Τζώρτζη-Λευτός Γιαλός-Στενή Βάλα-Άγιος Δημήτριος. Κάπου θα σταματήσουμε για μπάνιο και φαγητό και θα επιστρέψουμε απόγευμα στο Πατητήρι

8/7    ΚΥΡΙΑΚΗ   Πρωινή βόλτα στην πόλη και προαιρετικά στο Ιστορικό-Λαογραφικό της Μουσείο. Μετά το μεσημεριανό μας φαγητό αναχωρούμε για την Σκόπελο. Άφιξη γύρω στις 14.00, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Το απόγευμα θα κάνουμε μια όμορφη διαδρομή από την Σκόπελο(Λιμάνι) στη Στάφυλο και στον Αγνώντα με επιστροφή για βόλτα στην πόλη.

9/7    ΔΕΥΤΕΡΑ   Μετά από βόλτα στην πόλη θα ξεκινήσουμε σήμερα μια άλλη παραθαλάσσια διαδρομή προς το Πάνορμο, Κλήμα (μια βουτιά), Νέο Κλήμα φαγητό & περπάτημα να δούμε τα πολύχρωμα σπίτια του και τα ξύλινα μπαλκονάκια και θα καταλήξουμε για καφέ στο «ψηλό χωριό» κατά τον Παπαδιαμάντη, τη Γλώσσα, που είναι το «μπαλκόνι» των Σποράδων. Επιστροφή στην Χώρα για το δεύτερο βράδυ μας στην υπέροχη παραλία της.

10/7    ΤΡΙΤΗ    Πολύ πρωινή αναχώρηση για την Σκιάθο. Επίσκεψη στο σπίτι-μουσείο του Παπαδιαμάντη και στην ιστορική μονή της Ευαγγελίστριας (4 χιλ). Συνεχίζουμε μέχρι τις Κουκουναριές (12 χιλ) και επιστρέφουμε στη πόλη για να απολαύσουμε τον καφέ μας στο Μπούρτζι (προαιρετική επίσκεψη στο Ναυτικό Μουσείο), να γευματίσουμε και να περπατήσουμε στη πόλη μέχρι την αναχώρησή μας το απόγευμα για τον Βόλο. Διανυκτέρευση.

11/7   ΤΕΤΑΡΤΗ    Σήμερα θα συνεχίσουμε τις επισκέψεις μας στο Πήλιο ξεκινώντας από την Ανακασιά που θα δούμε στην οικία Κοντού το σπίτι-μουσείο του λαϊκού ζωγράφου Θεόφιλου. Ανεβαίνουμε για καφέ στην Πορταριά περνάμε τα Χάνια και μετά από καταπράσινη διαδρομή φτάνουμε στη Ζαγορά όπου θα γευματίσουμε. Στην επιστροφή μας, σταματάμε στο «μπαλκόνι» του Πηλίου, τη Μακρυνίτσα για βόλτα στο γραφικό χωριό και φτάνουμε στον Βόλο για την τελευταία διανυκτέρευσή μας στην όμορφη πόλη.

12/7    ΠΕΜΠΤΗ    Μέρα επιστροφής αλλά έχουμε προαιρετικές επισκέψεις στο Βόλο, περιήγηση πόλης και φαγητό. Αναχωρούμε γύρω στις 14.00 για επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο της Δημητριάδος και με στάσεις φτάνουμε στον Πειραιά, επιβίβαση στο πλοίο

13/7    ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ     Αμέσως μετά την άφιξή μας στη Σούδα, αναχώρηση για Ρέθυμνο.







ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΛΥΜΑΚΗ ΧΑΝΙΑ 28210-55655, 43212
EΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ 489/366906-83      ΙΒΑΝ GR 4201104890000048936690683
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 6562-102137-167     ΙΒΑΝ GR 3601715620006562102137167

TIMH ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ 590 ΕΥΡΩ
ΤΙΜΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ + 165 ΕΥΡΩ


ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
•             Μεταφορά με πούλμαν Ρέθυμνο-Σούδα-εκδρομή-Σούδα-Ρέθυμνο
•             Ακτοπλοϊκά εισιτήρια με ΑΝΕΚ σε τετράκλινες εσωτερικές
•             Ακτοπλοϊκά εισιτήρια στα νησιά των Σποράδων
•             ΟΛΑ τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια ΘΑ ΕΚΔΟΘΟΥΝ ΟΜΑΔΙΚΑ (κράτηση γκρουπ)
•             3 διαν/σεις στο Βόλομε πρωινό στο AEGLI HOTEL 3* superior
•             2 διαν/σεις στην Αλόννησο με πρωινό στο ALKYON 2* superior και στο κοντινό LEVANTES για 4 ή 5άτομα
•             2 διαν/σεις στη Σκόπελο με πρωινό στο ΑΜΑLIA HOTEL 3*
•             ΔΙΟΔΙΑ-ΦΠΑ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ- εκδρομικός φάκελος
•             ΞΕΝΑΓΟΣ (ΤΖΟΥΡΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ) –ΑΡΧΗΓΟΣ(ΣΑΡΑΝΤΙΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ)

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
•             Αν επιλέξετε δίκλινη στο πλοίο είναι +35 ευρώ το άτομο
•             Μέγιστος αριθμός μονόκλινων για το γκρουπ 3  (με προτεραιότητα)
•             Η τιμή υπολογίστηκε με τις σημερινές τιμές (10/12) των πλοίων. Αν αυξηθούν αυτές θα υπάρξει ανάλογη αύξηση στη τιμή της εκδρομής

Ημερομηνία έναρξης εγγραφών η 1η ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018 από την 08.00 ώρα πρωινή, (ΜΗΝ καταθέτετε νωρίτερα) και για την πληρωμή μέσω τραπεζών και για αυτή με e-banking, με προκ/λη 150 ευρώ. Η δεύτερη δόση 170 ευρώ στις 11/4 και η εξόφληση έως 20 Ιουνίου.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας βάσει των καταθέσεων στις Τράπεζες.

ΠΡΟΣΟΧΗ στις καταθέσεις σε τράπεζες να γράφετε το όνομα του εκδρομέα στον οποίο αφορά η κατάθεση.

ΜΟΛΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ θα στείλετε mail στην κ. Σοφία Πλυμάκη και στον κ. Σαραντινό ( sarantinosgeorge@gmail.com) στο οποίο να αναφέρετε:
•             Τα ονόματα αυτών που καταθέτουν χρήματα και το κινητό τους
•             Να δηλώνουν αν θέλουν δίκλινη στο πλοίο
•             Να δηλώνουν αν θέλουν οπωσδήποτε μονόκλινο ή εάν δέχονται να συγκατοικήσουν


Για οποιαδήποτε πληροφορία, στον κ. Σαραντινό Γιώργο 6974245439, 2831055282






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου