Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

3ήμερη Εκδρομή Πρωτομαγιάς 29/4-1/5 στην Δυτική Κρήτη



        

Ακολουθούν το πρόγραμμα, αναλυτικότερες πληροφορίες, καθώς και οι λεπτομέρειες για τον τρόπο εγγραφής σας για να συμμετάσχετε στην εκδρομή.



Πρόγραμμα
  • ΣΑΒΒΑΤΟ 29/4 08.30 αναχώρηση από το ΚΤΕΛ  για Κάντανο. Από τις 10.00 μέχρι τις 11.30 ξενάγηση στο μαρτυρικό χωριό και καφές. Συνεχίζουμε για Παλαιόχωρα. Θα επισκεφθούμε το μουσείο Ακριτών και το κάστρο της. Γεύμα σε ταβέρνα και γύρω στις 18.00 αναχώρηση για Κίσσαμο. Άφιξη στις 19.15, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, βραδινή βόλτα
  • ΚΥΡΙΑΚΗ 30/4      Μετά το πρωινό, ξενάγηση στο αρχαιολογικό μουσείο Κισσάμου. Στις 10.00 αναχωρούμε για την αρχαία  Πολυρρήνια, επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο με ανηφορικό περπάτημα περίπου 500 μέτρα. Επιστρέφουμε στον κεντρικό δρόμο και με διαδρομή από τα όμορφα χωριά Βουλγάρω- Τοπόλια φτάνουμε με ανηφορικό περπάτημα στο σπηλαιώδη ναό της Αγίας Σοφίας. Συνεχίζουμε για το φαγητό μας στο όμορφο χωριό  Έλος, θα ξεκουραστούμε με καφέ και επιστρέφουμε στην Κίσσαμο. Νυκτερινό γλέντι με ορχήστρα.
  • ΔΕΥΤΕΡΑ 1/5    Μετά το πρωινό, με τοπικό ξεναγό κάνουμε μια ξενάγηση της πόλης γύρω στο 2ωρο. Αναχωρούμε από το ξενοδοχείο πηγαίνοντας στη Μονή Γωνιάς και επισκεπτόμαστε  την Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης. Συνεχίζουμε για το Σπήλαιο της  Μαραθοκεφάλας και γευματίζουμε στη περιοχή του Κολυμπαρίου. Αναχωρούμε για Ρέθυμνο με κάποια μικρή στάση ενδιάμεσα.



    ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 3ήμερη 29/4-1/5 στη Δυτική Κρήτη


    Η εκδρομή κοστίζει 65 ευρώ το άτομο σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο με πρωινό (και 90 σε μονόκλινο) στο ξενοδοχείο της Κισσάμου Μύρτιλος. Ισχύει για 50 πληρωτέα άτομα (παρατήρηση, δεν συμφέρουν τα μονόκλινα........ και ταυτότητες θα σας χρειαστούν για τα τιμολόγια). H τιμή περιλαμβάνει πούλμαν, ξενοδοχείο και όλα τα λοιπά μικροέξοδα.

    Πρέπει να δοθεί προκαταβολή το 50% , όπως και πέρυσι, για το ξενοδοχείο.

    Το άτομο δηλαδή θα δώσει 30 για το μονόκλινο, 20 για δίκλινο και για τρίκλινο

    (Έτσι θα αποφύγομε τα ρέστα με 5ευρα. )

    Δηλώσεις συμμετοχής από 10/2 μέχρι 20/2 στον Σαραντινό Γιώργο κατά προτίμηση στο mail sarantinosgeorge@gmail.com ή στα τηλ. 28310 55282 - 6974245439

    Θα μου δηλώσετε άτομα και τηλέφωνα.

    Οι ανωτέρω προκαταβολές θα μαζευτούν στις 22 και 23 Φεβρουαρίου στο ΣΤΕΚΙ τις απογευματινές ώρες 18.30-19.30. Αυτές θα σταλούν τότε στο Ξενοδοχείο ώστε να γίνουν οι κρατήσεις στα δωμάτιά μας. Αν δεν καταθέσετε προκαταβολή δεν ισχύει η κράτησή σας.

    Όπως είδατε από το πρόγραμμα, ο Βασίλης Τζουράς θα μας ξεναγήσει στην Παλαιόχωρα, και θα έλθουμε σε επαφή με σύλλογο της Καντάνου για το ολοκαύτωμά της ! Τη 2η μέρα θα μας ξεναγήσει στο αρχαιολ. μουσείο της Κισσάμου (προμηθευθείτε κάρτα ελεύθερης εισόδου στα μουσεία) και στην Αρχαία Πολυρρήνια. Το βραδυ της Κυριακής θα κλείσουμε δείπνο με ζωντανή μουσική και τη μέρα της Πρωτομαγιάς θα ξεναγηθούμε από ντόπιο φίλο στη πόλη της Κισσάμου, θα επισκεφθούμε την Ιστορική Μονή Γωνιάς και την Ορθοδ. Ακαδημία Κρήτης. Μετά το γεύμα μας σε ταβέρνα της περιοχής θα επισκεφθούμε το σπήλαιο της Μαραθοκεφάλας και θα επιστρέφουμε σιγά σιγά στο Ρέθυμνο.

    Σας περιμένουμε λοιπόν ............ 

    Για την εκδρομική ομάδα Σαραντινός Γιώργος

ς


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου