Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Η καλοκαιρινή εκδρομή σε Ιόνιο - κεντροδυτική Ελλάδα, 1-10 Ιουλίου 2017

Αγαπητοί φίλοι, αυτή είναι η προσφορά που έχουμε από το τουριστικό γραφείο Πλυμάκη για την καλοκαιρινή εκδρομή του Στεκιού στα νησιά του Ιονίου και την κεντροδυτική Ελλάδα.

 

Ακολουθούν το πρόγραμμα, αναλυτικότερες πληροφορίες, καθώς και οι λεπτομέρειες για τον τρόπο εγγραφής σας για να συμμετάσχετε στην εκδρομή.

Πρόγραμμα
  • ΣΑΒ. 1/7 Αναχώρηση από Ρέθυμνο στις 19:15 για Σούδα, επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για Πειραιά.
  • ΚΥΡ. 2/7  Αναχώρηση αμέσως μετά την άφιξη μας για στάση καφέ στη Λειβαδιά. Συνεχίζουμε, περνώντας από το Δίστομο για επίσκεψη στον Οσιο Λουκά και κάνοντας μικρή στάση στην Αράχωβα, απολαμβάνουμε τη ξενάγησή μας στους Δελφούς. Συνεχίζουμε για επίσκεψη στο Ναυτικό Μουσείο Γαλαξιδίου, γευματίζουμε και φτάνουμε στην όμορφη Ναύπακτο για διανυκτέρευση. Θα έχουμε και χρόνο για μια βόλτα στη μικρή πόλη.
    Διανυκτέρευση.
  • ΔΕΥΤ. 3/7  Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε από τη Ναύπακτο για στάση-καφέ στο μικρό Αιτωλικό, περνάμε από την Αμφιλοχία και γευματίζουμε στην όμορφη Βόνιτσα κάτω από το κάστρο της. Περνώντας την υποθαλάσσια σήραγγα του Ακτίου φτάνουμε στη Πρέβεζα όπου τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Το απόγευμα θα ξεναγηθούμε στην Αρχαία Νικόπολη.
    Διανυκτέρευση.
  • ΤΡΙΤΗ 4/7  Πρωινό και αναχωρούμε από την Πρέβεζα, πηγαίνοντας βόρεια για επίσκεψη στο Νεκρομαντείο Αχέροντα. Φτάνουμε στην Ηγουμενίτσα νωρίς το μεσημέρι, όπου επιβίβαση στο πλοίο για Κέρκυρα. Μετά τη τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στην Κέρκυρα, θα έχουμε μια πρώτη γνωριμία με τη πόλη.
  • ΤΕΤ. 5/7  Μετά το πρωινό μας ξεκινάμε τις ξεναγήσεις μας στο όμορφο νησί, με το Μον Ρεπό και το Αχίλλειο. Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας προς νότο μέχρι τη Μεσογγί, θαυμάζοντας το καταπράσινο τοπίο δίπλα στη θάλασσα και επιστρέφουμε στη πόλη της Κέρκυρας για να επισκεφθούμε τη περιοχή του Κανονιού και να θαυμάσουμε τη θέα με το Ποντικονήσι. Μεταφερόμαστε στη Σπιανάδα όπου ελεύθερος χρόνος για βόλτες και το απόγευμα πάμε για το ηλιοβασίλεμα στον Πέλεκα.
    Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.
  • ΠΕΜ. 6/7  Πρωινό και χρόνος ελεύθερος μέχρι τις 11.30 στη πόλη. Κατόπιν αναχωρούμε πηγαίνοντας βόρεια για Δαφνίλα – Γουβιά - Πυργί και φτάνουμε για φαγητό στη Κασιώπη. Επιστρέφουμε για να επισκεφθούμε τη Παλαιοκαστρίτσα και απολαμβάνουμε το τελευταίο βράδυ μας στην όμορφη Κέρκυρα.
  • ΠΑΡ. 7/7  Πρωινό και αποχαιρετούμε την πολυτραγουδισμένη Κέρκυρα. Από Ηγουμενίτσα, κατεβαίνουμε για μικρή στάση στα πανέμορφα Σύβοτα και απολαμβάνουμε το φαγητό μας στην ακόμα πιο όμορφη Πάργα. Νωρίς το απόγευμα φτάνουμε στη Λευκάδα όπου τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και χρόνος για μια πρώτη βόλτα στην πόλη.
  • ΣΑΒ. 8/7  Μετά το πρωινό μας κάνουμε μια δίωρη βόλτα στη πόλη. Επισκεπτόμαστε το Μοναστήρι της Φανερωμένης και επιστρέφοντας στη δυτική πλευρά του νησιού επισκεπτόμαστε το Νυδρί και τη Βασιλική για φαγητό. Επιστρέφουμε στη Λευκάδα και το ξενοδοχείο μας για τη δεύτερη διανυκτέρευσή μας στο νησί.
  • ΚΥΡ. 9/7  Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για καφέ στον Αστακό και μετά από μικρή στάση στο Αιτωλικό, περνάμε τη γέφυρα Ρίου –Αντιρρίου για να επισκεφθούμε το νέο αρχαιολογικό μουσείο στην Πάτρα και να γευματίσουμε. Νωρίς το απόγευμα αναχωρούμε για τον Ισθμό της Κορίνθου και τον Πειραιά. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για Σούδα.
  • ΔΕΥΤ 10/7  Άφιξη στη Σούδα νωρίς το πρωί και μεταφορά στο Ρέθυμνο με το λεωφορείο μας, γεμάτοι με τις εμπειρίες και τις εικόνες από την υπέροχη εκδρομή μας.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ANA ΑΤΟΜΟ σε δίκλινο δωμάτιο: 475 ευρώ
Επιβάρυνση μονόκλινου: +145 ευρώ

Στην τιμή περιλαμβάνονται:
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια με ΑΝΕΚ για το δρομολόγιο Σούδα – Πειραιά – Σούδα σε τετράκλινες εσωτερικές καμπίνες (ΑΒ4).
  • Όλες οι μεταφορές, και περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα με κλιματιζόμενο πούλμαν που θα είναι μαζί μας από το Ρέθυμνο έως και την επιστροφή μας στο Ρέθυμνο (θα μπει μαζί μας στο καράβι).
  • 1 διανυκτέρευση στην ΝΑΥΠΑΚΤΟ στο ξενοδοχείο NAFS 4* με πρωινό
  • 1 διανυκτέρευση στην ΠΡΕΒΕΖΑ στο ξενοδοχείο PREVEZA CITY 3* με πρωινό
  • 3 διανυκτερεύσεις στην ΚΕΡΚΥΡΑ στο ξενοδοχείο ARION 3* με πρωινό
  • 2 διανυκτερεύσεις στην ΛΕΥΚΑΔΑ στο ξενοδοχείο LEFKAS 3* με πρωινό
  • Tα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τους επιβάτες και το λεωφορείο για το δρομολόγιο Ηγουμενίτσα – Κέρκυρα – Ηγουμενίτσα
  • Συνοδός –Αρχηγός
  • Ξεναγός 
  • Όλα τα διόδια και η διέλευση της γέφυρας Ρίο Αντίρριο 
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης, 
  • Διόδια και ΦΠΑ
Σημειώσεις:
  • Αν για το δρομολόγιο Σούδα – Πειραιά επιλέξετε διαμονή σε δίκλινη εσωτερική καμπίνα αντί για τετράκλινη, η επιβάρυνση ανά άτομο στο σύνολο είναι + 35 ευρώ
  • Η τιμή της εκδρομής έχει υπολογιστεί με βάση τις σημερινές τιμές (5/12/16) των ακτοπλοϊκών εταιριών. Οποιαδήποτε τυχόν αύξηση από τις ακτοπλοϊκές εταιρίες, θα επηρεάσει ανάλογα και την τιμή της εκδρομής. Επίσης η προσφορά έχει υπολογιστεί με συμμετοχή 49 πληρωμένων ατόμων. Αν διαφοροποιηθεί ο αριθμός θα αλλάξει ανάλογα και η τιμή.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ με ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ 150€ στις 02/02/2017
2η Δόση (στις 4/4/17): 170€ και εξόφληση έως 20 Ιουνίου 2016 (Για τις εγγραφές θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας!) 

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ 489/366906-83 ΠΛΥΜΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ + ΣΟΦΙΑ

Όροι της εκδρομής (παρακαλούμε διαβάστε τους)
Κάθε εγγραφόμενος αυτοδικαίως αποδέχεται το πρόγραμμα και τους παρακάτω όρους εκδρομής:
Η εγγραφή γίνεται με καταβολή προκαταβολής και η εξόφληση απαραιτήτως θα γίνει το αργότερο οκτώ ημέρες πριν την αναχώρηση. Το γραφείο δε φέρει καμία ευθύνη για οτιδήποτε ήθελε προκύψει, με υπαιτιότητα των μεταφορικών μέσων που δεν του ανήκουν ή ό,τι άλλο δεν αφορά την οργάνωση από το γραφείο και κάθε άλλο συμβάν. Επίσης για τα έξοδα που θα προκύψουν από το συμβάν αυτό, όπως στάσεις, απεργίες, αλλαγή δρομολογίων, καθυστερήσεις λόγω καιρικών συνθηκών κλπ. Επίσης δεν ευθύνεται για απώλεια αποσκευών. Για λόγους οργανωτικούς ή απρόβλεπτου γεγονότος δυνατή η αλλαγή της σειράς των εκδρομών. Στις μεγάλες διαδρομές είναι υποχρεωτική η αλλαγή θέσεων στα λεωφορεία, πηγαίνοντας προς τα πίσω και οι τελευταίοι μπροστά.

Σε συνεργασία με το Τουριστικό Γραφείο ΠΛΥΜΑΚΗ, Κ. Χιωτάκη 10 -ΧΑΝΙΑ, Τηλ: 28210- 55655 ή 43212, 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου