Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Η εκδρομική ομάδα ξεκινάει ξανά τις δραστηριότητές της

Αγαπητοί Συνάδελφοι και Φίλοι μας,
Η εκδρομική ομάδα που λειτουργεί, όπως όλες οι ομάδες του στεκιού, υπό την αιγίδα της ΕΛΜΕΡ, ξεκινά τον Οκτώβρη τις δραστηριότητές της.
Η ομάδα μας άρχισε τις εκδρομές της το Μάρτιο του 2011 και μέχρι τώρα έχει κάνει 21 κυριακάτικες εξορμήσεις στην Κρήτη, μια 5ήμερη στην Κωνσταντινούπολη, μία 7ήμερη στην Κεντρική Ελλάδα και μία 8ήμερη στην Ήπειρο και Δυτική Μακεδονία.
Στόχος των κυριακάτικων εκδρομών μας είναι, οι συνάδελφοι και οι φίλοι μας να γνωρίσουν την Κρήτη μας. Οι εκδρομές μας είναι κυρίως εκπαιδευτικές αλλά και ψυχαγωγικές, με πολύ μικρό κόστος και συνοδεύονται από το συνάδελφο φιλόλογο-επαγγελματία ξεναγό Βασίλη Τζουρά.
Πώς μπορείτε να συμμετάσχετε σ' αυτές;
Όταν αποφασιστεί μία εκδρομή -περίπου μία το μήνα- στέλνουμε το πρόγραμμά της στα σχολεία μέσω της ΕΛΜΕΡ. Εκεί ο Διευθυντής ή κάποιος άλλος συνάδελφος το αναρτά στη πινακίδα ανακοινώσεων ώστε να ενημερωθούν οι συνάδελφοι. Επίσης στο Στέκι των καθηγητών (Ηλιακάκη 16, δυτικά πλευρά του Κήπου) υπάρχει πίνακας ανακοινώσεων και αναρτάται και εκεί, όπως και στον ιστοσελίδα και το facebook του στεκιού. Ως γνωστόν, το στέκι λειτουργεί κάθε απόγευμα τις ώρες 19.00-00.00. Εκτός των παραπάνω, ο Σαραντινός Γιώργος διαθέτει τα email περίπου 180 παλαιών εκδρομέων και το στέλνει σε όλους.
Όποιος ενδιαφέρεται για κάποια εκδρομή πρέπει να ειδοποιήσει το συντονιστή των εκδρομών, Σαραντινό Γιώργο, είτε τηλεφωνικά στα 28310-55282 ή 6974245439, είτε στέλνοντας email στο sarantinosgeorge@gmail.com και να του γνωστοποιήσει ονόματα συμμετεχόντων και τηλέφωνα επικοινωνίας. Δε δίνουμε προκαταβολή. Απλά παρακαλούμε εάν κάποιος ακυρώσει τη συμμετοχή του να το κάνει το πολύ μέχρι 3 μέρες πριν την εκδρομή ώστε να τον αντικαταστήσουμε από τη λίστα αναπληρωματικών.
Αγαπητοί Συνάδελφοι, οι εκδρομές είναι ένα από τα αντίδοτα στη πολύπλευρη κρίση που περνάμε όλοι μας… Περιμένοντάς σας, λοιπόν, σας ευχόμαστε μια καλή και δημιουργική χρονιά.
Ο συντονιστής της ομάδας,
Σαραντινός Γιώργος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου